Zure neurriko eskaintza gastronomikoa
Gure bezeroen beharrak eta lehentasunak ulertzea funtsezkoa da zure behar eta eskaerekin bat egiten duen zerbitzua eskaintzeko. Horretarako, gure nutrizionista eta dietisten esperientzia dugu, zeinak zentro eta erabiltzaile-profil bakoitzerako egokienak diren menuak lantzen dituzten.
Eskoletarako sukaldaritza
Gure haurrak mahaikide zorrotzak dira. Horregatik, menu erakargarri eta osasuntsua eskaintzeaz gain, jangela dibertitzeko eta ikasten jarraitzeko lekua bilakatzen dugu. Umeak osasuntsu eta indartsu hazi daitezen nahi dugu elikadura zuzen eta bizimodu osasuntsu baten bitartez. Horren jakitun, Serunion Educan parte hartzen dugu menuen lanketa-prozesuan eta hezkuntza-proiektuaren diseinu eta garapenean lehen unetik.
Sukaldaritza enpresa-mundurako
Enpresa bakoitza desberdina da. Horregatik eskaintza egokiena diseinatzen dugu bere tamaina, kultura, ordutegi edo dagoen eremu geografikoaren arabera. Gure kontzeptu gastronomikoak azkar egokitzen dira konpainiaren joera espezifikoetara, beti mahaikideen asebetetze maximoa bilatuz eta sukaldaritza merkatuan eskuragarri dauden azken joerak eskainiz. Hori guztia etxetik kanpo jatea ahalik eta esperientzia atseginena izan dadin.
Sukaldaritza ospitaleetarako
Sinetsita gaude jateko orduak gozatzeko eta ihes egiteko unea izan behar duela. Eskaintza osasuntsu eta atsegingarriak sortzen ditugu gaixoentzat, jakinda elikadura zuzena funtsezkoa dela osatze eta hobetze prozesu orotarako. Gure talde osoak, sukaldari, dietista, mediku eta adituez osatuta dagoenak, lan egiten du gaixo bakoitzaren beharrekin bat egiten duen menu perfektua egiteko.
Zentroko langileentzat eta erabiltzaileentzat orokorrean, eremu bakarrak eta modernoak sortzen ditugu, non ihes egin dezaketen ospitale-ingurunetik ingurune goxo eta limurtzaile batera; horrek lagundu egiten du erlaxatzen, menu osasuntsu bat dastatzen, atseden bat hartuz kafe on batekin edo apaletako liburu bat irakurriz. Gure Daily Break kafetegi harrigarrietan aurkitzen dira berrikuntza, osasuna, diseinua eta zaporea.
Hirugarren adinerako egoitzetako sukaldaritza
Elikadura ona hirugarren adinean ez da soilik funtsezkoa organismoaren funtzionamendu egokirako, baizik eta gure helduentzat eguneko unerik garrantzitsuenetakoa da eta gehien itxaroten dutena.
Serunionen ongi dakigu hori. Horregatik, nutrizionalki orekatuak diren menuak diseinatzen ditugu, pertsona bakoitzaren behar jakinetara egokituta daudenak, kontuan hartuz oinarrizko edo mugikortasuneko funtzionaltasunen galera bezalako faktoreak. Faktore horietan ardaztutako arreta gakoa da haien autonomia eta eguneroko independentzia saihestu edo atzeratzeko.
Serunion Vending
Serunion Vendingek 3.000 saltzeko makina baino gehiago ditu herrialde guztian zehar banatuta gure erabiltzaile guztiei zerbitzua eskaintzeko eguneko 24 orduetan, urteko 365 egunetan. Mota guztietako elikagaiak eta edariak barne hartzen ditu gure eskaintzak: snack, freskagarriak, ura, edo edari beroak (kafeak, teak, txokolateak, eta abar).
Gainera, gure vending makinek teknologia berriena dute merkatuko joera berriekin eta gure kontsumitzaileen eskakizunekin bat eginez; izan ere, Serunion Vendingen egunero saiatzen gara zure aurreikuspenak betetzen eta produktu sorta onenaz gain, horiek zerbitzatzeko modurik onena eskaintzen.
Ekitaldi apartak, eremu paregabeak
Singularis goi-mailako gastronomiaren ikurra da. Gure esperientzia eta ibilbide profesionalk ahalbidetzen digu gure bezeroei esperientzia gastronomiko paregabea eskaintzea nazio-mailako zein nazioarteko eremu enblematikoenetan. Neurrira egindako ekitaldiak kudeatzen ditugu, eszenatoki bikainak jantziz, zaporea eta xehetasunekiko pasioak bat egiten duten.
Gure taldea goi-mailako kalifikazioa duten profesionalez osatuta dago eta horiek arduratuko dira sukaldaritzako esperientzia aparta diseinatu eta ekoizteaz; bertan, lehengai bikainen eta produktuaren erabileran mimo handienaren arteko fusioa nagusituko da, betiere eszenaratze esklusiboarekin apainduz.
Sukaldaritza ontzian
Trenera igotzea gure helmugara iristeko beste modu bat da, helburu batera gerturatzen gaituen bitartekoa. Denborarekin, trenak erosotasuna eta azkartasuna irabazi dute, bidaiarientzat erlaxatzeko, lanerako eta bidaia gozatzeko eremuak sortuz. Serunionen hortik haratago goaz, horretaz gain jatetxe on, moderno, fresko eta harrigarri batean jateko esperientziaz gozatzeko aukera eskainiz.
Ontziko gure eskaintza gastronomikoa esklusiboa eta goi-mailako da eta bidaiariak mahaikide bilakatzen ditu. Izan ere, posible da bidaiatzen ari garen bitartean sukaldaritzako esperientziaz gozatzea.
Gestión y compras
Sukaldari orok bere lehen lehentasun gisa du bere mahaikideak zaintzea, ahalik eta zerbitzu onena eskainiz. Horregatik sukaldaritzako profesionalek haien esfortzu guztia egiten dute produktuaren lehiakortasuna hobetzeko eta handiagotzeko. Hori lortzeko, funtsezkoa da erosketa eta hornitzaileen kudeaketa eraginkorra egitea, enpresa askorentzat denbora eta diru asko suposatzen duen inbertsioa, hain zuzen.
Serunionen zure erosketak kudeatzeko eskaintza egiten dizugu sukaldaritza zerbitzura lotutako kostuak optimizatzeko, horiek batzeko, hala prozesu askoz ere eraginkorragoa lortzeko.
Ezagutu zure hornitzaile bakarra bilakatzearen abantailak.